Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Veelgestelde vragen

 • Algemeen
  • Is mijn pedicure verzekerd voor aansprakelijkheid?

   Dat is niet automatisch het geval. En moet door de pedicure zelf geregeld worden.

   In mijn geval bent u in goede handen. De aansprakelijkheid verzekering is afgesloten bij Interpolis. Ook mijn aansluiting bij de branchvereniging geeft u, als klant, een goede basis voor het geval u klachten heeft of schade zou ondervinden door mijn toedoen.

    

   Folder

   U kunt hier de consumentenfolder met alle informatie over De Geschillencommissie downloaden.

   De Geschillencommissie downloaden van een bestand

   Algemene voorwaarden CZ/SER

  • Duurt het eerste bezoek altijd langer dan 45 minuten?

   Bij een eerste bezoek zal ik een voetonderzoek afnemen, waarbij ik uw wensen en klachten in kaart breng. 

   (dit geld niet voor de introductie eerste behandeling van € 15,00 + (€2,50 wanneer u buiten Gemert woont))

   Als er aanleiding voor is, zal ik ook een blauwdruk van uw voeten maken. Dit is een goed hulpmiddel om een beeld te krijgen van de stand van de beenderen van de voet. Standsafwijkingen leiden namelijk onherroepelijk tot klachten, niet alleen van de voet maar van het hele lichaam.

   Wanneer u zelf kiest om het voet onderzoek niet uit te laten voeren omdat u maar voor één duidelijk geisoleerde klacht komt bijvoorbeeld een schimmel nagel of één likdoorn, dan kan dat en zal de behandeling niet uitlopen.

  • Waarom zou ik voor een mannelijke pedicure kiezen?

   Ik heb geen idee. Laten we de vraag omdraaien. Waarom zou u niet voor een mannelijke pedicure kiezen.?

   Het gaat er, mijnsinziens, niet om of een mannelijke pedicure voordelen of nadelen heeft. Het gaat om het feit of het klik en of u vertrouwen heeft in de persoon die u voeten mag behandelen. En dat weet u vaak al tijdens de eerste behandeling. En omdat deze slechts 19,95 euro kost in gemert en 22,45 buiten Gemert zou ik zeggen, probeer het gewoon!

  • Voor wie is een pedicure aan huis?

   Op de eerste plaats voor iedereen die dat wil.

   Maar zeker voor mensen die:

   Slecht ter been zijn en dus moeilijk naar de pedicure kunnen gaan.

   Moeders met kleine kinderen (er is dan geen oppas nodig)

   Winkel eigenaren (als het niet druk is kan de winkel toch bemand zijn)

   Een eigen zaak hebben (email, administratie en telefoon gaan gewoon door)

    

   Ook is het mogelijk om eenmalig of tijdelijk gebruik te maken van de pedicure aan huis, bijvoorbeeld alleen in de winter of als u om andere redenen tijdelijk minder mobiel bent. Desgewenst in overleg met uw eigen pedicure.

    

  • Waarom draagt mijn pedicure plastic handschoenen, een mondkapje en een schort? Ik ben toch niet melaats?

   Uw pedicure werkt volgens de regels van de Code Voetverzorging, die zijn opgesteld door de branchevereniging voor pedicures, waar hij bij is aangesloten, in samenwerking met het HBA, Hoofd Bedrijfschap Ambachten. De pedicure wordt tijdens zijn werk voortdurend blootgesteld aan mogelijk nadelige gevolgen van de materialen, waarmee hij u moet behandelen. Die materialen hebben geen nadelige gevolgen voor uw gezondheid en/of welbevinden.

  • Mijn zorgverzekeraar heeft me voorgerekend dat ik tot een bepaald bedrag per jaar aan voetverzorging vergoed krijg. Toch valt de factuur per behandeling van mijn pedicure hoger uit. Hoe kan dat?
   De hoogte van de vergoeding door de zorgverzekeraar hoeft niet per se even hoog te zijn als de factuur van uw pedicure. Mogelijk valt de vergoeding binnen de hoogte van de factuur, maar het kan ook voorkomen dat de pedicure u een (iets) hoger bedrag in rekening brengt. Dat kan bijvoorbeeld samenhangen met de gecompliceerdheid van de behandeling. Het beste kunt u de uitkering van de zorgverzekeraar beschouwen als een (flinke) bijdrage in de vergoeding van uw kosten. Informeert u daarom altijd voorafgaande aan de behandeling bij uw pedicure over de te volgen procedure.
  • Mijn pedicure beveelt mij voet- en/of huidverzorgingsmiddelen aan. Ben ik verplicht om die aanbevolen producten af te nemen?

   U bent absoluut niet verplicht deze producten of middelen van uw pedicure af te nemen.  Hij licht u voor over de verzorgingsmiddelen, die volgens hem expertise en vakervaring het beste bij u passen.

Contact

Telefoon 06 18222886
 

Wijnand vd Berg

Arthur van Schendelstraat 25
5421 RE Gemert
Telefoon:
06 18222886
KvK:
53988663
info@ambulantpedicuregemert.nl
ambulantpedicuregemert.nl