Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Handgemaakt Inlegzolen

De InsolePlus Basic is een custom-made (op maat gemaakte) steunzool die de oplossing bied voor veelvoorkomende voetklachten. Hierbij moeten we denken aan o.a.: overmatig eelt, likdoorns en wratten, hamertenen, hallux valgus en natuurlijk vermoeide en branderige voorvoeten.

De InsolePlus Basic kan in iedere schoen met een uitneembaar voetbed gedragen worden, en wordt gemaakt van hoogwaardig EVA (Ethyleen Vinyl Acetaat) met een basis van baselux.

Voor het vervaardigen van deze voet ondersteunende zolen worden statische en dynamische blauwdrukken gemaakt van uw voeten. Dit garandeerd een perfecte pasvorm, aangepast aan uw klacht zoals hierboven opgesomd.

 

 

Voor de vermoeide voeten die veel wandeld of voor mensen met een staande beroep waarbij hoge eisen aan de voeten en schoenen worden gesteld is de InsolePlus comfort de voet ondersteunende zool bij uitstek.

Er worden gips afdrukken van uw beide voeten gemaakt. Daar overheen wordt de zool passend gemaakt via een thermisch proces. Deze zooltjes passen daardoor als gegoten en ondersteunen uw voeten optimaal als de spierkracht even te wensen overlaat, door vermoeidheid bijvoorbeeld.

 

 

De kosten voor de Insole Basic zijn 99,00

De kosten voor de Insole Comfort zijn 99,00

Contact

Telefoon 06 18222886
 

Wijnand vd Berg

Arthur van Schendelstraat 25
5421 RE Gemert
Telefoon:
06 18222886
KvK:
53988663
info@ambulantpedicuregemert.nl
ambulantpedicuregemert.nl